email: info@astromenorca.org

miércoles, 26 de mayo de 2010

EL MILLOR REGAL

Ha llegado a mis manos una nota firmada por Nando, que ha hecho llegar la los padres de alumnos de la clase 2ºB del CP de Sant Lluis. Que me disculpe el autor por lo que voy a hacer pero considero oportuno hacer llegar este escrito a mis compañeros y usuarios en general de este sitio. Dice asi:

DESPRÉS DE L'OBSERVACIÓ ASTRONOMICA...
   Pensant en l'activitat del passat dijous 20-05-2010 que ens va permetre gaudir d'una observació tan espectacular i privilegiada (el temos en va acompanyar i els aparells i les atencions de l'equip d'astromenorca van ser extraordinaris!!) em resulta difícil saber com agraïr l'esforç, l'estusiasme i la generositat d'aquest grup d'aficionatsa l'astronomía... Despres de rallar una estona amb ell, de coneixer-los un poc mes, i de donar-li moltes voltes, pens que els faria molta il.lusió la participació de les famílies de la nostra classe al seu blog (fent comentaris a la noticia pertinent)...algú ja ho ha fet!. Però no nomes els infants, també els adults que vulguin escriure les seves impressions, les seves sensacions...Pens que seria el millor regal!! 

Bien, yo no se que pensaran mis compañeros al respecto, pero por lo que a mi concierne El millor regal es practicamente palpable en la propia misiva del mismo modo tambien lo fue en la cara y expresiones de los colegiados la susodicha noche.
Ahora, eso si, nunca estan de más vuestras impresiones en el blogg.


Graçies Nando, una forta Abraçada.


Att.,
El Secre.

No hay comentarios: